Anunt concurs (14.03.2019)

Domeniul: ingineria materialelor
Specializarea: chimie si bio-fizica computationala cu aplicatii in simulari de materiale si sisteme relevante biologic, nano-structuri si electrotehnologii

Centrul de Competenta in Electrostatica si Electrotehnologii SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Av. Radu Beller nr. 25, organizeaza concurs pentru ocuparea postului de cercetator stiintific gradul I in domeniul ingineria materialelor. Este necesara specializare in aplicarea metodelor de simulare la nivel atomic bazate pe mecanica cuantica, mecanica classica precum si metodelor hibride de tip QM/MM. De asemenea, se doreste experienta in simulari de materiale (inclusiv proprietati spectroscopice si stari tranzitorii) si sisteme biologice de mari dimensiuni (pana la 1 mil. de atomi). Experienta in electrotehnologii destinate producerii de nano-structuri in vederea relevarii de fenomene multi-scalare.

Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul Personalului de Cercetare-Dezvoltare, cu respectarea criteriilor prevazute in Ordinul ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice nr. 6.129/2016 privind aprobarea standardelor minimale necesare si obligatorii pentru conferirea titlurilor didactice din învatamantul superior. Dosarele de concurs se trimit prin posta inregistrata in termen de 30 de zile de la data aparitiei anuntului la sediul din str. Justinian nr. 5, sector 2, Bucuresti. Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 031.102.0247.

Anuntul a fost publicat in ziarul Adevarul din 14 martie 2019 (anuntul publicat).

Prezentare candidati